•  

   

  Cynthia van der Waal

  Maak kennis met de dame achter S!B

  Ik schrijf teksten op de Cynthia manier. Dat betekent aanpakken,
  inleven en een daadwerkelijke meerwaarde leveren voor mijn opdrachtgevers.
  Dit vertaalt zich in teksten en communicatieoplossingen met een blijvend(!) resultaat.
  Sommigen noemen het ‘perfectionistisch’, zelf geef ik de voorkeur aan ‘gedreven’.

   

  Lees verder

...Schrijftips

Voldoet jouw website aan de hiërarchie van de conversie-piramide?

conversiepiramideschrijftipConversie-optimalisatie is feitelijk niks anders dan het wegnemen van obstakels. Binnen de psychologie van webdesign wordt vaak gebruik gemaakt van de conversie-piramide. In de conversie-piramide worden achtereenvolgens de behoeften van websitebezoekers doorlopen. Van functionaliteit en toegankelijkheid tot usability en overtuigen. De conversie-piramide is deels ook van toepassing op de webtekst.

Lees meer

Hoe zorg je dat klanten vallen voor jouw bedrijf?

canyoufeeltheloveHet is weer bijna Valentijnsdag, dus tijd voor een themablog. Geen zoetsappig liefdesverhaal, maar een aantal praktische schrijftips, waarmee klanten als een blok vallen voor jouw bedrijf.

Lees meer

7 tips voor meer kliks op jouw titel(s)

verleidelijkekoppenDe titel maakt of breekt jouw blog, nieuwsbericht, persbericht of webtekst. Op basis van de titel, bepaalt de lezer of jouw verhaal interessant is of niet. Met een pakkende titel verleid je de lezer om verder te lezen. Ik geef een aantal tips voor een ‘clickable’ titel.

Lees meer

Goede voornemens voor een ijzersterke content in 2017

Sport je teksten fitHet begin van het nieuwe jaar staat voor veel mensen in het teken van goede voornemens. Stoppen met roken, gezonder eten, meer sporten… Het zijn de bekende voorbeelden, die uiteindelijk allemaal hetzelfde doel dienen: We willen ons beter, fitter en gelukkiger voelen. Maar heb jij al nagedacht over hoe je in 2017 jouw webteksten (nog) beter kunt maken? Daar word niet alleen jij gelukkiger van, ook de klant. Die voelt zich begrepen en aangesproken en herkent zich in jouw verhaal, voor nog meer leesplezier.

Lees meer

SCHRIJFTIP: Effectief tekstschrijven voor voorlichters

HoeovertuigjedelezerIk bespreek een aantal praktische tips voor het schrijven van overtuigende teksten. Met name bedoeld voor voorlichters, adviseurs en coaches. Je begeleidt en stimuleert mensen om persoonlijke doelen te bereiken, op welk gebied dan ook. Op het werk, in het persoonlijke leven of op financieel gebied. In alle gevallen draait het uiteindelijk om het vertonen van ‘nieuw gedrag’. Om dit te bereiken moet je mensen voortdurend overtuigen.

Lees meer