•  

   

  Cynthia van der Waal

  Maak kennis met de dame achter S!B

  Ik schrijf teksten op de Cynthia manier. Dat betekent aanpakken,
  inleven en een daadwerkelijke meerwaarde leveren voor mijn opdrachtgevers.
  Dit vertaalt zich in teksten en communicatieoplossingen met een blijvend(!) resultaat.
  Sommigen noemen het ‘perfectionistisch’, zelf geef ik de voorkeur aan ‘gedreven’.

   

  Lees verder

...Nieuws

Opgeleverd: SEO webteksten Oerhout Meubelmakerij Strijen

CopywritingwebtekstencorporateOerhoutOerhout staat voor hedendaagse meubels, gemaakt volgens oeroud ambacht. Het bedrijf werkt voornamelijk met (massief) Frans eikenhout en eiken plaatmateriaal. Toen eigenaar John Streefkerk in 2005 zijn bedrijf begon, was de insteek iets anders. Hij werkte toen voornamelijk met oud steigerhout. Daar was ook de bedrijfsnaam grotendeels op gebaseerd.

 

Maar John is de tijd ver vooruit. Steigerhout werd een paar jaar later trendy. Voor John een reden om op zoek te gaan naar iets nieuws. Je wilt als bedrijf je klanten immers blijven verrassen. En dát doet John: vandaag de dag maakt hij de mooiste meubels van duurzaam, hoogwaardig eikenhout, eventueel gecombineerd met andere materialen. Die overstap betekende ook een nieuwe positionering én een nieuwe website. 

Copywriting SEO webteksten 

John schakelde S!B in voor het schrijven van de SEO webteksten. Na een bezoek aan de werkplaats in Strijen ging ik aan de slag met een nieuw verhaal. Een verhaal dat de naam 'Oerhout' in een nieuw referentiekader plaatst en een verhaal dat lezers prikkelt en bij de doelgroep binnenkomt. 

Kom binnen bij Oerhout en bekijk de website