•  

   

  Cynthia van der Waal

  Maak kennis met de dame achter S!B

  Ik schrijf teksten op de Cynthia manier. Dat betekent aanpakken,
  inleven en een daadwerkelijke meerwaarde leveren voor mijn opdrachtgevers.
  Dit vertaalt zich in teksten en communicatieoplossingen met een blijvend(!) resultaat.
  Sommigen noemen het ‘perfectionistisch’, zelf geef ik de voorkeur aan ‘gedreven’.

   

  Lees verder

...Nieuws

S!B bestaat vijf jaar en trakteert

sibvijfjaarVandaag is het precies vijf jaar geleden dat ik mijn bedrijf inschreef bij de Kamer van Koophandel. Een nieuw avontuur, waarvan ik tot op de dag van vandaag geen spijt heb.

 

 

Inmiddels is S!B voor veel bedrijven de vertrouwde tekstschrijver. Ik schrijf SEO webteksten, persberichten, nieuwsbrieven en ik zit in de redactie van verschillende zakenmagazines. Daarnaast ben ik voor diverse opdrachtgevers en (online) mediaplatforms de vaste blogger.


Variatie is gaaf

Wat maakt mijn vak zo leuk? Geen dag, of beter gesteld: geen uur is hetzelfde voor de tekstschrijver. Ik spring van de hak op de tak. Ik schrijf over verpakkingen, vastgoed, hygiëne, foodconcepten, retailtrends, auto’s, ontwikkelingen in de zorg en ga zo maar door.
Ben ik een generalist of een specialist? Ik ben het allebei: het schrijf over talloze onderwerpen, waar ik – toegegeven- soms maar weinig van weet. Maar ik weet wel hoe ik deze onderwerpen in de juiste woorden moet vatten. Hoe dat werkt lees je in mijn blog: Het voordeel van de leek.

Schrijven én blijven

Overigens spring ik in mijn teksten niet van de hak op de tak. In mijn verhalen is een duidelijke rode draad aanwezig. Mijn teksten vormen bovendien de rode draad in alle communicatie-uitingen. Het resultaat: een verhaal dat herkend wordt, dat blijft hangen. Dat is precies de kern van Schrijven is Blijven: ik schrijf teksten die BLIJVEN hangen en die aansluiten bij de gewenste positionering van jouw formule of product.


Wie jarig is, trakteert!

Om te vieren dat S!B vijf jaar bestaat, profiteer je in de maand februari van een aantrekkelijke inruilkorting van 10% op je oude webtekst.* Lever je oude webtekst in en ik schrijf een nieuwe webtekst. Een tekst mét een rode draad, die leest en gevonden wordt.  


Meer weten? Neem contact op met de tekstschrijver.

 * deze actie geldt alleen voor het herschrijven van de bestaande webteksten en geldt niet voor het verzorgen van compleet nieuwe webteksten. Informeer naar de voorwaarden bij de tekstschrijver.