•  

   

  Cynthia van der Waal

  Maak kennis met de dame achter S!B

  Ik schrijf teksten op de Cynthia manier. Dat betekent aanpakken,
  inleven en een daadwerkelijke meerwaarde leveren voor mijn opdrachtgevers.
  Dit vertaalt zich in teksten en communicatieoplossingen met een blijvend(!) resultaat.
  Sommigen noemen het ‘perfectionistisch’, zelf geef ik de voorkeur aan ‘gedreven’.

   

  Lees verder

...Nieuws

Opgeleverd: SEO webteksten webshop Werkspijkerbroek.nl

copywriting webteksten werkspijkerbroeknlEen thuiswedstrijd. S!B schreef de webteksten voor de webshop van Werkspijkerbroek.nl. Het bedrijf uit Zuid-Beijerland verkoopt hoogwaardige werkspijkerbroeken en andere werkkleding, zoals jassen en handschoenen. 

Lees meer

Communicatie new brand: LOVLY®

LOVLYtekstenMooie verpakkingen verzinnen en maken. Dat kunnen ze wel bij PACOMBI GROUP. Een goede verpakking verkoopt zichzelf, maar voor diverse communcatie uitingen was de verpakkingsspecialist op zoek naar een inspirerend en verleidelijk verhaal. Ik bedacht een 'commerciële love story' en schreef onder andere de branddescription, de webteksten en diverse nieuws- en persberichten. 

Lees meer

Gezocht: 'inspirators' uit de Hoeksche Waard

nieuwsiteminspiratorsgezochtKen of ben jij ondernemer in de Hoeksche Waard en ben jij nauw betrokken bij een bijzonder goed doel of initiatief? Voor een zakenmagazine ben ik op zoek naar inspirerende verhalen van ondernemers die iets moois doen voor de wereld. Lokaal, in Nederland of wereldwijd.

Lees meer

Opgeleverd: SEO webteksten Kinderopvang Het Steigertje

steigertjekdvwebtekstenAls mama van een peutermeisje heb ik ervaring met kinderopvang. Wat wil je als (aanstaande) moeder (of vader) allemaal weten, voordat je jouw kind naar de opvang brengt? Die praktijkervaring kwam goed van pas bij het schrijven van de webteksten voor Kinderopvang Het Steigertje uit Rotterdam.

Lees meer

Opgeleverd: webteksten Van der Gugten Verpakkingen

webtekstenvandergugtenSinds juli 2016 is Van der Gugten Verpakkingen onderdeel van PACOMBI GROUP. Alle bedrijven binnen de groep hanteren dezelfde online strategie. Daarom kreeg de website van Van der Gugten een make-over. S!B schreef de webteksten. Net als bij de zusterbedrijven Paardekooper en Van der Windt was het uitgangspunt 'experience marketing'.

Lees meer