•  

   

  Cynthia van der Waal

  Maak kennis met de dame achter S!B

  Ik schrijf teksten op de Cynthia manier. Dat betekent aanpakken,
  inleven en een daadwerkelijke meerwaarde leveren voor mijn opdrachtgevers.
  Dit vertaalt zich in teksten en communicatieoplossingen met een blijvend(!) resultaat.
  Sommigen noemen het ‘perfectionistisch’, zelf geef ik de voorkeur aan ‘gedreven’.

   

  Lees verder

...Nieuws

Copywriting webteksten Lintex Transport Dordrecht

copywriting webteksten Lintex Transport

Voor deze opdracht ging ik op bezoek bij een oude bekende. S!B schreef de webteksten en heeft meegedacht over de opbouw van de website. 

Lees meer

Webteksten Zonnehoeve Akkerbouw


Copywriting webteksten Zonnehoeve akkerbouwVoor de nieuwe website van Zonnehoeve Akkerbouw schreef S!B de webteksten. Het familiebedrijf uit Zuid-Beijerland is gespecialiseerd in de kleinschalige teelt van sperziebonen, aardappelen, uien, graan en suikerbieten. 

Lees meer

Opgeleverd: SEO webteksten webshop Werkspijkerbroek.nl

copywriting webteksten werkspijkerbroeknlEen thuiswedstrijd. S!B schreef de webteksten voor de webshop van Werkspijkerbroek.nl. Het bedrijf uit Zuid-Beijerland verkoopt hoogwaardige werkspijkerbroeken en andere werkkleding, zoals jassen en handschoenen. 

Lees meer

Communicatie new brand: LOVLY®

LOVLYtekstenMooie verpakkingen verzinnen en maken. Dat kunnen ze wel bij PACOMBI GROUP. Een goede verpakking verkoopt zichzelf, maar voor diverse communcatie uitingen was de verpakkingsspecialist op zoek naar een inspirerend en verleidelijk verhaal. Ik bedacht een 'commerciële love story' en schreef onder andere de branddescription, de webteksten en diverse nieuws- en persberichten. 

Lees meer

Gezocht: 'inspirators' uit de Hoeksche Waard

nieuwsiteminspiratorsgezochtKen of ben jij ondernemer in de Hoeksche Waard en ben jij nauw betrokken bij een bijzonder goed doel of initiatief? Voor een zakenmagazine ben ik op zoek naar inspirerende verhalen van ondernemers die iets moois doen voor de wereld. Lokaal, in Nederland of wereldwijd.

Lees meer